home cursussen docent client list contact
 
  Cursus overzicht
   

cursus overzicht

ind. cursus interieur tekenen

teamcursus perspectief tekenen

plattegrond en schaaltekenen

perspectief tekenen architectuur

 tekenen en schilderen

basis cursus photoshop

product design schetsen

portfolio

maatwerk

onderwijsinstellingen

privé studie begeleiding

bedrijven

particulieren

 

 

 
Individuele cursus interieur tekenen op maat  

 

Doel
Doel van de cursus interieur tekenen is als ontwerper de vaardigheid ontwikkelen snel interieur ontwerpconcepten in perspectief tekeningen om te zetten. Er worden verschillende basisregels en technieken aangereikt. 

Het perspectieftekenen is een onmisbare basisvaardigheid voor elke design professional. Ook is het een uitstekende basis voor het digitale schetsen op de computer. De onderwerpen en het niveau van de cursus interieur tekenen  worden afgestemd op niveau en insteek van de cursist. Ook kunt u b.v. leren meubels te tekenen. Ga naar contact voor informatie aanvraag voor de cursus interieur tekenen

  .

U leert in de cursus interieur tekenen om snel en doeltreffend in een paar lijnen het interieur concept uiteen te zetten in een interieur perspectief. Blije en verbaasde blikken zijn uw deel als de klant bij het zien van de perspectief schets direct snapt waar u naartoe wilt met uw ontwerpstrategie. U kunt zich hier inschrijven voor de cursus interieur tekenen

voorbeelden van tekeningen en schetsen van meubels en interieurs met markers.

Opzet van de cursus interieur tekenen
De cursus interieur tekenen bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte. De theorie wordt al schetsend uitgelegd en verschillende technieken o.a. met markers, zullen worden gedemonstreerd. Door praktische oefeningen leer je direct de theorie toe te passen. Ter illustratie zullen veel praktijk voorbeelden van interieur tekeningen worden getoond. Naast het tekenen zal er ook mogelijkheid zijn voor vragen en overleg. Er wordt een reader verstrekt waarin de theorie van het perspectief tekenen en schetsen overzichtelijk is na te lezen.

De training is inclusief alle materialen en kan ook bij u in-company worden gegeven. De cursus interieur tekenen is een intensieve op maat gesneden perspectief schetstraining bedoelt om u als ontwerper of verkoper te ondersteunen bij de ontwerp- en verkoopaktiviteiten. Training kan zowel qua inhoud en niveau worden aangepast aan uw wensen; Interieur-, meubel-, keuken-, product-, tuinontwerpers enz. Op maat gesneden tekencursussen interieur perspectief tekenen zijn voor bedrijven en voor particuliere toepassingen.

Aan deze cursus interieur tekenen kunnen in overleg altijd lessen worden toegevoegd.

Plattegronden, zijaanzichten, interieur schetsen en presentatietekeningen. Architectuur ( interieur en exterieur ) maar ook meubelontwerp of produktontwikkeling, voor al deze doelen is in overleg een specifieke cursusopzet tekenen mogelijk. De tekencursussen kenmerken zich door hun individuele en doelgerichte praktische aanpak. Het individuele karakter van de tekencursus biedt ruimte voor een persoonlijke begeleiding. Al in enkele lessen kan zo een goed basisniveau in tekentechniek worden bereikt.

Moes & de Meyere biedt cursussen tekenen en schetsen aan voor elk niveau en elk gewenst doel. Als individu ruimtelijk perspectief leren tekenen of om als bureau klanten beter ontwerpconcepten te kunnen presenteren. In de afgelopen 25 jaar hebben wij een grote verscheidenheid aan cursussen en trainingen ontwikkeld voor een breed scala aan bedrijven en instellingen. Architecten, interieurstylisten, designers, kunstacademies en vele andere opleidingen. Ons werkgebied ligt niet alleen in Nederland maar ook internationaal. Cursussen kunnen ook in de Engelse taal gegeven worden.

Cursus interieur tekenen

Programma: 3 uur.
Locatie: In onze studio of bij u op locatie.
Datum: in overleg.
Technieken: Potlood, fineliner en markers.
Deelnemers: max. 2 personen.

Docent: Eduard Moes

Prijs: module1. Basiscursus perspectieftekenen € 275,- ex btw. per cursus, incl. materiaal en reader.

Prijs: module 1 en 2. Uitgebreide cursus, hele dag perspectief tekenen en opwerken met markers € 500,- ex btw.

Voor meer informatie en inschrijven: cursus interieur tekenen .

Bellen kan ook 020-6383867.