home cursussen docent referenties contact
 
  referenties

client list

docent

referenties

   
referenties

 

 
Marieke de Weert

15 september

Cursusdag perspectieftekenen

Het was een intensieve cursusdag waarin we veel nieuwe dingen hebben geleerd. Fijn dat we meteen een lopend project konden meenemen en tijdens de cursus verder konden uitwerken. Het was erg gezellig, een heerlijke lunch en we zijn zeer enthousiast om hier verder mee aan de slag te gaan.

 
S. Forbes

18 september

Thank you Eduard for your lessons. They were very helpfull and inspiring. You are a born teacher!

Good luck with your business.

 
Daniëlle Kuipers

2 oktober

Workshops architectonisch tekenen.

De samenwerking met Eduard Moes verliep zeer prettig. Hij voelt je goed aan en snapt volledig waar hij het over heeft. Je merkt dat hij de stof  tot in de finesses beheerst waardoor hij er zeer flexibel mee kan omgaan. Zowel in de diepte alsook in de breedte. Fijn hoe hij steeds de link weet te leggen met de ontwerppraktijk. Daarnaast heeft hij aan een half woord genoeg om zelf het initiatief te nemen en in zeer heldere woorden en met duidelijke voorbeelden zijn verhaal te illustreren. De workshops hebben meer gebracht dan we hadden gedacht.

 
Jolanda Verbruggen

17 oktober

De cursus interieurtekenen was erg leerzaam. Duidelijke stap voor stap uitleg en nuttige tips om de tekeningen er helder en professioneel uit te laten zien. Vooral de materiaal oefeningen met markers waren voor mij een openbaring. Ga zeker nog een vervolgcursus doen.
 
Hans Everts

7 november

-Ik heb Eduard leren kennen als een zeer vakbekwaam en enthousiasmerend persoon. Hij is zeer breed geörienteerd op het gebied van interieurontwerp en je kan merken dat hij veel ervaring heeft. Daarnaast weet hij flexibel in te springen bij persoonlijke vragen op verschillende gebieden van het ontwerpvak.

 
G.H. van Beemster

24 november

-Dank voor de plezierige workshop. Heb er weer een hoop bijgeleerd en nieuwe inspiratie opgedaan. Wie weet tot een volgend keer.
 
Vissers woonwinkel

8 december

Je hebt me echt verder geholpen om mijn creativiteit over te kunnen brengen. De persoonlijke benadering is mij zeer goed bevallen. In vergelijking met eerdere ervaringen met andere workshops heb ik in deze halve dag erg veel geleerd. Nu moet ik natuurlijk flink gaan oefenen... Nogmaals dank voor je inzet.
 
Mark van de Berg

23 januari

Heb lang gezocht naar een goede cursus om ruimtelijk te leren schetsen. Deze cursus is echt uniek. Je hebt precies verteld wat ik wilde leren en meer. Al tijdens het intake gesprek nam je ruim de tijd waarin je al snel tot de kern kwam van wat ik wilde leren en nodig had. Je neemt ook tijdens de cursus de tijd de dingen helder en duidelijk uit te leggen en zonodig te herhalen. Vooral de mogelijkheden van het digitale schetsen waren nieuw voor mij. Er is een nieuwe wereld voor me opengegaan.
 
Evelien

16 februari

De één op één benadering is mij zeer goed bevallen. In korte tijd veel geleerd. Heb zelf een drukke baan dus de flexibele tijden kwamen mij goed uit. Ook de online service naderhand waarbij ik verschillende schetsen en tekeningen kon mailen ter beoordeling was erg handig en nuttig. Kan het iedereen die zijn eigen creativiteit duidelijker en professioneler wil overbrengen van harte aanraden deze cursussen te volgen!

groet Evelien.

 
Anna Huisman

24 februari

Individuele begeleiding

De hulp die ik tijdens mijn schriftelijke interieurcursus van Eduard Moes heb ontvangen heeft mij zeer geholpen om de hele cursus binnen de gegeven tijd en met goed resultaat af te ronden. Behalve het delen van zijn kennis heeft hij mij ook steeds weten te motiveren de opdrachten tot in detail en met goed resultaat uit te voeren. Met zijn enorme praktijkervaring weet hij je steeds weer uit te dagen om nieuwe dingen te ontdekken en uit te proberen. De bijeenkomsten waren behalve erg nuttig ook zeer prettig en ontspannen. Hij kan zich goed verplaatsen en verdiepen in het niveau en nut van de opdrachten. Fijn om 2 jaar lang zo'n steun te hebben gehad. Eduard nogmaals mijn hartelijke dank.

MvG Anna

 
Mariannne

6 maart

Heb altijd gedacht dat ik niet kon tekenen maar met deze heldere uitleg ziet het er toch best goed uit. Je positieve benadering heeft mij echt gestimuleerd om vaker te gaan schetsen. Ik heb nu veel meer zelfvertrouwen gekregen en heb ook veel meer mogelijkheden om mezelf te uiten. Ik ben benieuwd waar dit gaat eindigen.
 
Greta Kools

26 maart

Het was een inspirerende maar ook inspannende avond. Heb wel het idee dat ik veel van je heb geleerd maar moet het allemaal nog even laten bezinken. Het was voor mij een hoop informatie in één keer dus ik denk dat ik nog een hoop moet oefenen en ik t.z.t. graag nog een vervolgles wil hebben.
 

 

Gedurende de afgelopen 25 jaar heeft hij vele lesprogramma's geschreven en ontwikkeld, meegewerkt aan verschillende publicaties en vele gastcolleges gegeven aan een reeks van scholen en opleidingen in het hele land. Op dit moment is Eduard Moes o.a. gastdocent aan de kunstaccademie St. Joost te Breda. Vanaf 1992 tot 2009 was hij verbonden aan de volksuniversiteit Muiden/Weesp en Naarden/Bussum.

Daarnaast heeft hij een grote verscheidenheid aan cursussen en trainingen ontwikkeld voor een breed scala aan bedrijven en instellingen. o.a. architecten, interieurstylisten, designers enz. Inmiddels heeft hij zelfstandig ook vele cursussen, workshops, trainingen en themavakanties tekenen/schilderen opgezet en gegeven in binnen- en buitenland en is hij oprichter en docent van het Inloopatelier in het Gooi. Zijn werkgebied ligt niet alleen in Nederland maar ook internationaal. Cursussen kunnen door Eduard Moes ook in de Engelse taal gegeven worden.

 
KvK Amsterdam 33239112       BTW id NL008652454B01      rek.nr. 544942299       disclaimer      © Moes & de Meyere
 

ind. interieur tekenen | teamcursus perspectief | plattegrond en schaaltekenen | architectuur perspectief | tekenen & schilderen | basis adobe photoshop